fredag 11 april 2008

USAs bästa president någonsin

George Bush
George Bush är verkligen äkta. Ingen skådespelare. Tårarna rullade på hans kinder när han delade ut en medalj postumt till en hjältemodig soldat som offrat sitt liv för sina kamrater.

"Ingen har större kärlek, än att han ger sitt liv för sina vänner."(Joh 13:15)

Bush borde själv få en hedersmedalj för att han stoppat massmördaren Saddam Hussein och för att han kraftfullt slagit tillbaka mot Al Quaidas terrorister. Vi har mycket att tacka USA och deras president för.

Gud välsigne George Bush.

Källa
AF: Här gråter Bush
Relaterat:
God bless George Bush
Bush - en segrare

43 kommentarer:

Anonym sa...

Du har totalt fel, Irak kriget var fel från början. Bara en andledning för att få lite olja. Jag vet inte vad du bor i för låda med en skev verklighets uppfattning. Man ska inte heller tro på alls som sägs, och ta allt med en nypa salt.

Anonym sa...

jaa du vad ska man säga...Tro aldrig på rävens tårar!!

Anonym sa...

Gråter han så för alla andra tusen soldater och alla irakiska barn och kvinnor han skickat i döden för att tjäna lite oljepengar också?

Winther sa...

Det han gör har inget med olja att göra. Han är en ideolog som handlar för allas bästa.

USA har alltid varit en föregångare när det gäller att skydda hela världen från kommunister och andra mördardiktaturer.

Det ska vi vara tacksamma för.

Anonym sa...

He is definately not the best president america has ever had, rather just the opposite, one of the worst EVER in history. He's probably crying over all the young americans he chose to sacrifice in sake of war and to gain control over Iraq. Shame on Bush and everyone who support his ideals..

Anonym sa...

Oj då Usas bästa president? Han tog bort ett förtryck och ersatte det med något annat, nya oroligheter, nya mord och nytt blodbad, knappast mycket bättre. Vilket är bäst?? Sen är han en stor hycklare, först var han kompis med Hussein och nästa så ville han ha bort honom och det var inte för att han förtryckte folket för de skiter Bush fullständigt i och har alltid gjort, utan oljan var han ute efter.

Som president har han mest gått in i länder och dödat, en hycklare och sjuk människa är han enligt mig. Ett bra filmtips är förresten M.Moores Fahrenheit, intressant och handlar om Irakkriget och Bush mm. Absolut värd och se! // Johannes

Anonym sa...

Georg har mycket att gråta för. Det är bra att han har börjat gråta, det kanske tyder på att han har börjat förstå vad han har ställt till med. Hur kan du försvara honom? För mig är det obegriplig

Winther sa...

President Bush has saved the lives of thousands. He did not start the war but I'll certainly hope he continues it until the terrorists are utterly defeated.

Anonym sa...

Ja ha vilken planet kommer du ifrån?? George W Bush är lika jävlig som Sadaam självt,dem har/hade bara olika ursäkter och förklaringar för sitt mördande.Skönt när världen blir av med "Bad bush".

Anonym sa...

Japp det är bra att han skyddar människor i världen mot kommunister och terrorister. Det rättfärdigar att mer än 500 000 människor har dödats i Irak. God bless Blush för mass slakt.

Winther sa...

Om terroristerna fått sin vilja fram hade många fler varit döda.

Anonym sa...

Och till vilket pris ska människor betala för detta spektakel. Mer människor har dött än vad Bush någonsin har räddat i Irak. Man kan kalla Saddam mass mördare men har då inte Bush blod på sina händer?

Anonym sa...

Bush har gjort världen en stor tjänst när han energiskt har motat terrorn i dörren. Varför är alla så negativa till det?

/Sammy

Anonym sa...

David Winther said...

Om terroristerna fått sin vilja fram hade många fler varit döda.

-------------

Förstår inte riktigt ditt argument här. Du menar alltså att kriget i Irak ska ha stoppat en terroristvåg som skulle ha dödat mer än en HALV miljon människor? Du vet väl att orsaken till kriget i Irak INTE var för att stoppa terrorister utan den vaga ursäkten att de hade kärnvapen och man ville helt enkelt plocka bort Saddam. Så terrorismen har ju knappast minska pga kriget i Irak.

Anonym sa...

USA får gärna ta den oljan de är ute efter eller de teorier som cirkulerar, men att de samtidigt ger ett land så dränkt i våld o elände en chans att få en ny start och få stå på egna ben är värt så mycket mer.

Winther sa...

Saddam hade massförstörelsevapen. Det finns det bevis för men svenska sossemedier vägrar att rapportera sanningen.

Saddam dödade exempelvis 5000 personer med stridsgas. Bara det är ett bevis i sig.

Anonym sa...

Saddam Hussein var en massmördare den som säger något annat är en historieförfalskare.

Anonym sa...

Anonym said...

men att de samtidigt ger ett land så dränkt i våld o elände en chans att få en ny start och få stå på egna ben är värt så mycket mer.

--------

Det är ju just det de inte kan. De kan inte stå på egna ben pga att de inte kan få någon som helst säkerhet i landet.

Att stå på sina egna ben menas att USA kan lämna landet och att folket ska få sköta allt själv. Det kan det inte i nuläget för då skulle de ha lämnat landet för länge sen. I ett krigsdrabbat land så kommer kaoset att hålla i sig i flera flera år efter att en ockupation har lämnat det. Så enligt mig så har de inte så mycket att hurra för i nuläget. De har plockat bort våldet och allt elände från Saddams grepp men ersatt det med annat våld och elände från militanta grupper/usa,s arme, "legoknektar" m.m.

//xztr

Anonym sa...

David, du menar alltså att medier skulle försöka tysta ner den ÄNDA orsak som skulle fria USA från allt skitsnack om att deras krig i Irak var rättfärdigat?

Det låter ju mer än något långsökt och ett desperat försök i att fortfarande kunna säga stolt "jag stöder kriget i Irak".

Med massförstörelse vapen så menade USA specifikt på atomvapen. Vilket iofs det ända land som någonsin har använt sig av dem är just USA och då dödade man ju bara 50 000+ personer i en smäll vilket sätter den som en av de största terroristerna och förtryckarna. Men såklart blev de inte det eftersom det var krig då och i krig så finns det inga regler för moral.

Men åter till det jag ville säga om stridsgasen. Det var verkligen inte för att Saddam hade stridsgas som usa gick in dit. Och nej jag är verkligen inte emot att Saddam störtades, jag är emot sättet att hantera allting på.

Om de nu så gärna ville starta ett krig så kan de ju ha ryggrad att säga att det var för att befria Irak. Men isf skulle de få sådan påtryckning av att "befria" andra ockupationsstater ute i världen och de ville man förståss inte.

//xztr

Anonym sa...

Jag hoppas verkligen, för din egen skull, att du som skriver denna bloggen är sjukt ironisk. Om du inte är det tycker jag så fruktansvärt synd om dig. Många varma kramar, jens

Anonym sa...

Alla gnäller om Oljekrig och Oljepengar. Ok sant eller falskt tänker jag inte lägga mitt ord på för ingen kommer få veta hela sannigen och alla får gissa och ha sina teorier. Men två saker e helt säkra...

Det va och är inte BARA USA som ville och vill ha Iraks olja, det e vi, hela världen, du och jag så vi kan köra våra bilar, värma våra hus och få billiga produkter gjorda på just råolja. (dessutom så högt beskattad så svenska staten tjänar multi och därför inte heller klagar) Både Frankrike, England och en handfull fler länder (I bolagsform) handlade med Irak Olja redan innan kriget, men USA stoppade dubbel moralen och kastade ut alla "två ansikten".

Det andra jag måste säga är att vi i Europa ska vara väldigt glada att "hotet" från saddam mot Europa är borta, utan att vi behövt kriga om det. Annars hade dessa Fransmänn, Engelsmänn (som gick med USA när dom fattade att det inte gick att hålla i sin olja) och alla andra "två ansikten" matat saddam så hans armer (som en gång i tiden va 4e störst i världen) skulle legat och prick skjutit (Japp, hans raket radie räckte över HELA Europa) stortstäder så fort han ville. (För det e ingen hemlighet att han sammarbeta med terrorister och många terrorist grupper har hotat Europa)

Sista ordet för att inte skapa offtopic. Det är soldater som dom Bush senast grät över som har räddat oss Europeer, så visa lite tacksamhet och respekt. För Bush(om han har fel eller rätt kvittar) är dom här soldaternas högste ledare. För nästa gånga kan det vara vi som krigar och har familj som dör för andra. (Som USA faktiskt gjorde för oss Europeer innan i historien, annars hade vi alla pratat Tyska idag)

Ni kan tycka att jag pratar i nattmössan och fortsätta att vara anti Amerikaner. (jag är neutral men är tacksam att slippa det dom tagit på sig) Ni kan tycka att dom fick all olja, men det tror jag dom förtjänar efter att ha hjälpt oss att bli av med "Terror" fästet och åter igen hjälper Europa från undergång, fast vi är för pantade att förstå det.

Chrylle

Anonym sa...

Hela Irakkriget är baserat på över 900 lögner som både staben runt George Bush, och han själv, frammanade.

Att Saddam Hussein blev störtad är i sig en god sak, men märk väl att detta krig är och var väldigt dåligt planerat, och enligt min uppfattning låg enbart ett enda syfte bakom det och det var att säkra oljan.

Terrorismen började inte och slutar inte med Irak, att sen den amerikanska adminstrationens dåliga omdömen om vilka eller inte vilka som ska få pengar för att kriga mot vilka U.S.A anser vara dess primära fiender är grogrunden till ökad terrorism i världen tror jag.

Hela Iraks uppdelning av olika religiösa enklaver leder till stor instabilitet i landet. Betänk också att Iran har stor påverkan på utvecklingen i Irak just nu.

Om terrorismen i världen ska minskas drastiskt är det mycket som måste göras. Framför allt tror jag att alla pengar som satsas på krig måste omvandlas till något konstruktivt i stället.

Om man kan få fattigdom att mer eller mindre utrotas på något sätt, så försvinner terrorismens syfte tror jag.

Sen måste ju människor börja fatta att vi lever alla på en och samma planet, och sluta tänka så gränsbundet.

Tänk vad fantastiskt det vore om vi alla kunde börja jobba för att överleva som släkte tillsammans.

Bara en tanke /Anders

Anonym sa...

Gud välsigne G. Bush. Historien kommer visa hur bra han faktiskt var.

Anonym sa...

Om inte en av de bästa!
Som vågade stå emot den embarmliga socialist-kommunistiska fläkt av feghet som visade sitt äckliga tryne efter massmorden 9-11-01!
Det tog bara 30 år för Islam att bli Sveriges näst största religion!
Historien kommer att visa att han hade helt rätt! Men inte ens då kommer terroristälskarna att förstå!

God Bless America and the troops that protect us!

Unknown sa...

USA gör aldrig någonting som inte ligger i deras intresse, knappas av medlidande. Tell me, är det inte en ekvation som strider mot din relitiösa övertygelse? Glöm inte Latin- och sydamerika, Korea, Vietnam, Afrika... Amerikanska presidenter har aldrig visat varken hänsyn eller medlidande för att försvara sina egna intressen - räkna på antalet civila offer som fått betala det priset under 1900-2000-talet.

Winther sa...

Om det inte vore för USA hade Sverige varit en nazist eller kommunistdiktatur. Hade det inte varit för USA så hade miljontals fler människor blivit mördade av kommunister.

De har räddat livet på oss och betalat med sitt eget blod. Heder åt USA!

Anonym sa...

Anonym: Får jag fråga vad i självaste du menar med "Det tog bara 30 år för Islam att bli Sveriges näst största religion!" och vad det har med saken att göra? Det känns nästan som att du satt ett likhetstecken mellan islam och terrorism. Vilket gör dig till en sjukt insnöad person. Sen angående 9/11-attackerna, vilka jag inte alls försvarar, men jag fattar inte ditt resonemang om den "socialist-kommunistiska fegheten" där heller, utveckla gärna. Du kanske förresten missat att USA förhandlade med talibanerna om oljepipelines i afghanistan på nittiotalet samt finansierade talibanernas utbildningar, kunskaper som de senare använde mot just USA. Hmm..

Puss.

Anonym sa...

Ironiskt från dig som hade gjort denna blogg. Alla kan släppa en tår när något känsligt dyker upp. Det behöver inte vara skådespeleri, man behöver bara tänka på något sorgit själv för att öka trycket och bli ännu mer känsligare.

Det jag inte förstår är hur folk har blivit lurade av USA att tro att de är en av de goda.

1. Irak kriget startades av USA pga att de ville ha oljan. Irak vägrade ge oljan till USA.

2. Usa fick inte gå in i Irak - order från FN, pga att de saknades bevis för att Irak skulle ha massförstörelse vapen. Till slut så vägrade de lyssna på FNs order och gav sig in i Irak. Det saknades bevis för detta men USA fejkade bevis matrial, som senare lades ner. Det kom tillslut aldrig fram att Irak hade massförstörelse vapen.

4. Mer än dubbelt så många människor dödades i Irak än i 11, sep 2001 attetatet. Förutom de dödade civila i USA, har även över 50% av amerikanska soldater, som senare efter kriget drabbats av psykiska störningar. De flesta har blivit exempelvis mörare eller pedofiler (kolla själva på aftonbladet)

5. Usa har ljugit över 900 gånger under Irak kriget (fejkade bevis för att Irak hade massförstörelse vapen, är ett av dem)

6. Saddam är en mycket ond man. Men ni som tror att förtjänsten kommer bara från USA och amerikanska soldater, har fel. Det var mycket tack vara irakiska civiler som tipsade till dessa soldater, tack vara de irakiska polisen och militären som hjälpte till att hitta och stoppa honom.
Utan hjälp från irakiska folket och irakiska poliser, samt irakiska soldater, så hade de aldrig hittat honom och fångat honom. Saddam dödades heller inte av USA, döds straffet (hängning) fick han i Irak. Glöm inte allt det!

7. Senare skapades två "terrorist läger" av USA - Guantamo Bay och en till som jag tyvär har glömt vad den heter. Om någon bara var misstänkt så torterades denna människan brutalt i flera dagar, månader, eller även år. Dessa personer fick ingen rättegång eller hade inga som helst bevis mot dem att de var terrorister. Vi alla känner igen den svenska medborgaren som skickades dit som missänkt för terrorist utan att bevis lades ner. Sverige var feg i frågan om att hjälpa denna stakars man. FN ville även stänga ner Gauntamo Bay men USA, ännu än gång, vägrade. Er hjälte Geroge Bush ville inte stänga ner den för han ansog att det var effektiv (inmget effektivt alls - för helvete om du blir torterad så säger du vad som helst för att slippa tortyr!) Istället skapade han lag för att vissa tortyr medel skulle vara tillåtna.

8. Fox News raporterade under år 2001 att Usama Bin Ladien var död. Ändå lyckades skylden under 11 sep, 2001 läggas på denna 90 åriga mannen som USA påstår att han fortfarande lever och ligger bakom attckerna.

9. USA påstår att de kämpar mot "terrorism" att de startar krig mot terror, men hur kan de kämpa mot "terrorism" bara i Irak, när terrorism fins över allt i världen? Ordet "terrorism" annvänder dem som ett täckmantel för "islamist". Startar man krig mot terrorismen så borde man leta runt i hela världen. (Terrorism = Den grupp som via våld vill uppfylla sitt politiska syfte) Därför är dem i bara i Irak och krigar mot islamister, de använder "terrorsim" för att inte väcka fler frågor från omvärlden.

10. Fortfarande har inte det som under 11 sep 2001, både i Pentagon och i New York, klartgjorts vad som exakt hade hänt. USA värgar gå in och klargöra sig om denna frågan. Många frågor ligger kvar, men ändå har USA lurat median och fått oss alla att tro på en storry.
Den storryn som har kommit från självaste USA.

Ni alla som tror att Bush är en hjälte borde tänka om - En hjälte mördar inte oskyldiga människor, eller torterar dem. Allt handlar om pengar och makt, det som gör alla människor så irvriga. Den som vill ha makt vill ha mer makt. Det har alltid varit så och kommer alltid vara så.

Anonym sa...

Islam har inget med terrorism att göra? Skämtar du? Var är protesterna mot terrorism från så kallade moderata islamister? Obefintliga!
Enligt dem är vi alla otrogna hundar!
Vakna upp och se allvaret innan det är försent!

God Bless America
God Bless the brave men and women in the US armed forces that protect our freedom

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Lämnade Sverige för USA 10år sedan.
Sverige finns inte längre.
Varför studera eller jobba hårt när man kan få bidrag istället? Nej visst ja du kan ju inte vara svensk för att få den rättigheten. Kommer aldrig att blogga mer här. Det är för sent för svenskarna att förstå. Det är bara en tidsfråga innan det smäller där och hemska våldsamma rassammandrabbningar
blir vardagsmat. Om det inte är det redan. Nu ska jag ta min betalda Camaro och åka ner till beachen.

Ciao all gymnasieutbildade!

The Few The Proud The Marines
God Bless Them!

Anonym sa...

Så här gör världens bästa president. Sen kan man tycka vad man vill om det och denna bloggaren använder sig av sin rättighet att hylla bush, tyvärr kanske inte helt helt självklart att den med motsatt åsikt får komma till tals ens i sitt eget land.

http://georgewashington.blogspot.com/

Bush kommer att bli ställd inför krigsrätt eller så går usa som nation under. Det får jag säga pga av att vi fortfarande har yttrandefrihet i sverige.

Sen verkar det som att FN vill titta närmare på 9/11 och vad som hände den dagen. egentligen. Men det kommer kanske med i denna blogg med en härlig spinn?

Winther sa...

Extrema paranoida konspirationsterorier.

Anonym sa...

Hoppas du skall trivas med Bushs sällskap i helvetet, din hjärntvättade pucko!

Winther sa...

Både Bush och Jag är på väg till Himlen. Vart är du på väg?

Anonym sa...

Du är inte riktigt klok´utan lika galen som Bush.

USA hjälpte under många Saddam med bland annat vapen.

Det fanns faktiskt inga massförstörelsevapen. Du får gärna försöka bevisa det med fakta.

USA inte bara "räddar" världen man skapar många av dess problem, bland annat i central och sydamerika.

Jag tror att anledningen till att du tycker om USA och Bush handlar om religion.

När du ändå försvarar USA kan du ju skriva lite om Vietnam också.

Winther sa...

Fakta: Irak var ett terrornäste med en mordisk diktator vid makten. Han mördade tusentals och åter tusentals med bla kemiska vapen.

USA räddar världen. Visst skapas ett och annat problem men dessa överskuggas mångfalt av USAs engagemang för demokrati och för de svaga.

Anledningen att jag tycker om USA och Bush är inte religion utan deras goda handlingar. Jag hade gillat Saddam lika bra om han hade handlat på samma sätt. Det spelar ingen roll att han var muslim. Jag gillar faktiskt många äkta muslimer bättre än falska kristna.

Vad vill du att jag ska skriva om Vietman?

Vietnamkriget var ett krig som vanns av USA helt överlägset. USA vann alla slag. Men tyvärr fick ett gäng pacifistiska liberaler folket med sig och USA blev tvungna att dra sig ur kriget av politiska skäl.

Den sista offensiven kallades för Tetoffensiven. Den decimerade Vietkong till den grad att USA kunde vunnit kriget enbart genom att bara finnas kvar. Detta uppdagades dock inte förrän efter att USA lämnat kriget. USA lämnade sina allierade i sticket med ett blodbad som resultat.
USA förlorade 58000 man och kommunisterna över en miljon man.

USAs allierade förlorade 250 000 man till kommunistmördarna.

Anonym sa...

"Vietnamkriget var ett krig som vanns av USA helt överlägset."

Haha ja jävlar. Visst vann USA helt överlägset i Vietnam! Som någon skrev i ett inlägg, jag hoppas så att du är den mest ironiska människan i världen.

För skojs skull, skulle du vilja förklara för mej, hur USA vann kriget i Vietnam överlägset? "LBJ, how many kids did you kill today?"

Vidare, vi har en hel del att tacka USA för. Till det hör vissa händelser på 40-talet. I det håller jag med dej.

Med en hel del släktingar i USA, bland annat inom politiken, så vill jag inte ens börja reda ut den djungel som USA representerar. Men att hävda att Bush har varit den bästa presidenten USA haft? Förstår inte riktigt hur du tänker då?

Ekonomiskt? Världsligt? Bäst för det amerikanska samhället? Amerikanska folket? Eller vänta, han är ju religiös?

Winther sa...

Ett krig vinner man militärt och USA vann överlägset. Men USA förlorade den politiska striden och blev tvungna att dra sig ur kriget.

Den amerikanska presidenten har räddat hela världen från terrorism. Det är inget dåligt jobb han gjort.

Anonym sa...

Aah så skönt att Bush har frälst världen från terrorism. Så det fiiiinns ingaa religiösa fanatiker mer? Det finns inga gevär?

Bush har helt och hållet ignorerat världssamfundet. Han ger inget som helst sken av att förstå, att vi alla bor och lever på den här planeten tillsammans. Han beter sej lite precis som alla andra religiösa fanatiker. Inklusive de han påstår sej bedriva ett krig mot.

Snälla du tänker väl inte så här egentligen va? Du är bara ett "blogg-troll" som vill och försöker reta upp folk med dina enormt konservativa och ogenomtänkta åsikter? Om inte, så ska jag påminna mej om att köpa lite förböner till dej nästa gång jag drar förbi något kloster.

Winther sa...

Bush har gjort världen till en fredligare plats att leva på även om en och annan terrorist fortfarande lurar i dunklet.

Jag är inget bloggtroll och det är många som tycker som jag i Sverige. Tyvärr hänger den djupt rotade socialistiska anden kvar över landet och vanligt folk vågra knappt öppna munnen av rädsla för vänstern.

Köp inga förböner för mig utan använd pengarna för att utbilda dig lite i historia i stället.

Anonym sa...

Jaha du ...

Hatet mot USA i arabvärlden är större än någonsin, det beror delvis på "terrorist-propaganda" men lika mycket för att Bush inte tolererar att alla inte ser världen genom samma nyckehål som han gör.

Winther sa...

Jaha du, det kan inte bero på att terroristerna känner sig pressade då?