tisdag 22 april 2008

Skriv på här: Stoppa DXM nu

DXM är en drog som dödar. Den är helt laglig i Sverige men du kan skriva på protestlistan mot DXM och på så sätt hjälpa till att rädda liv. Sedan i januari misstänks fem personer ha dött av DXM.Bibeln säger att "En smädare är vinet, en larmare är rusdrycken, och ovis är var och en som raglar av det." Jag är övertygad att detta gäller för alla sorters droger. Jesus sa "av frukten känner man trädet" och DXM bär helt enkelt inte "god frukt".

Så om inte för din egen skull skriv på listan för andras skull.

Det finns de som säger att vi ska låta knarkarna knarka ihjäl sig men det är något som kommer att drabba alla. Vill du betala de skyhöga vårdkostnader drogerna orsakar eller möta drogpåverkade bilister på vägarna?
Källa:
Robert dog av nätdrog

Dog av ny nätdrog

Polisen varnar för DXM

Två ungdomar hittades döda

relaterat: Rysk roulette

10 kommentarer:

Anonym sa...

varför inte förbjuda alkohol också? långt många fler som dör av det..
men bara för att robert 17år drog i sig 3gram DXM, det är 1gram mer än man ska behöva för att dö, + 500mg tramadol, 100mg tramadol mer än läkarna rekommenderar på en dag, + alkohol, som man verkligen INTE ska blanda med varken tramadol ELLER dxm..

satt på samma forum som robert timmar innan han dog, såg han skriva vilka droger och hur stora doser han tagit, folk skrev åt han att ringa ambulans, men ändå gick det såhär.. vila i frid!

Winther sa...

Varför ringde inte du ambulans då?

Winther sa...

Jag fick se en nära släkting plågas till döds i skrumplever för drygt två år sedan. Efter det bestämde jag mig för att sluta dricka alkohol.

Så för min del får de gärna förbjuda alkohol med. Det har förstört massor av människor och slagit familjer i spillror.

Anonym sa...

Religionen dödar fler människor dagligen än vad DXM gjort genom historien.

Anonym sa...

Tack vare skräckpropagandan i Sverige där man säger alla droger är livsfarliga (undantaget alkohol och tobak) så tappar ungdomarna respekt för drogernas farlighet.

Så går det när man skriker "vargen kommer" hela tiden, när ska folk fatta att korrekt fakta är det enda som funkar i dagens samhälle när information är så lättillgänglig.

Det är skrämmande att rörelser som RNS och FMN får vara remissinstanser när det handlar om skademinskningsåtgärder.

Anonym sa...

DXM är inget bra preparat, hade gärna sett en genomtänkt legalisering av ett urval droger som t.ex. Salvia och LSD för att förhindra just saker som dessa. Tillsammans med bra information och kvalitetskontroll av substanserna så tror jag att det hade fungerat bra utan några märkbara konsekvenser för samhället.

Anonym sa...

Kan ni sluta skylla ifran er pa regeringen och ta lite ansvar sjalva? Ni kanske borde lara era barn att inte gora droger istallet sa maste inte allt forbjudas for alla andra? Otroligt sjalviskt som vanligt i Sverige.

Anonym sa...

Detta är egentligen ett sidospår från ämnet, men:


Anonym said...
"Religionen dödar fler människor dagligen än vad DXM gjort genom historien."Jag är inte religiös själv, men jag blir ganska trött på såna här kommentarer. Religion har inte dödat någon människa, däremot har maktgalna människor gjor det, med religionen som ursäkt för att rättfärdiga sitt handlande. Utan religioner skulle dessa människor fortfarande döda, fast med andra ursäkter.

Anonym sa...

Det är bara så arrogant att överdosera på en drog utan att ta reda allt som står om den, och, först testat hur man själv reagerar på substansen.
För dumt huvud får kroppen lida. Jag känner inga som helst medkänslor för en döende unge, förrutom om det vore min egen.
Men det händer aldrig. För mina barn blir inte dumma. Klart de kommer testa en del grejjer å så. Det gör jag sj, utan konsekvenser. Men som med allt annat gör jag det med respekt. Inte kör jag bil när jag e onykter tex, samma sak som att överdosera när risken att dö är väldigt stor.
Imbecilla dårar

Winther sa...

Droger är en religion.

Jag förstår inte hur man kan bli så hjärtlös så man tycker att det är ok att människor dör därför att de saknar kundskap om droger... Helt otroligt hjärtlöst.

En vacker dag är det du som kommer att få skörd av din egen arrogans.