fredag 11 april 2008

Google diskriminerar kristna

Google vägrar att visa annonser för en kristen abortsajt. De säger att deras policy är att religiösa abortsajter inte är tillåtna. Hyckleriet blir dock totalt uppenbart när Google tillåter porr, sekulära abortsidor, annonser för otrohet, sadism och sidor där man kan köpa sig en bebis.

Sidan som är förbjuden länkar jag till här den heter The Christian Institute. Annonsen skulle ungefär se ut som den som finns här till höger. Klicka gärna på den annonsen. då kommer du till deras hemsida.

Jag kommer själv att överväga min Googleannonser. Det finns andra annonsörer som ger bättre betalt och jag kommer att lägga in en möjlighet för människor att donera pengar till min hemsida.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Snälla, förstå att så mycket i din bibel skrevs för att hålla människor i schak för 2000 år sedan.

Winther sa...

Nej Gargarvar. Bibeln skrevs för att rädda livet på små barn och andra då, idag och i morgon.