måndag 7 april 2008

Fler poliser och hårdare straff nu!

Det finns de som säger att brottslingarna inte blir mindre kriminella av fler poliser och hårdare straff. Det är säkert sant. Men om de är inlåsta kan de inte begå brott.

Lås in dem och kasta bort nyckeln!

Idag får psykopaterna terrorisera hela Sverige och vanliga människor vågar knappt gå ut på kvällen. Vad är det för samhälle vi är på väg emot? Ska mina och dina barn inte kunna gå ut utan uppsikt?

Vad detta landet behöver är, trots alla ullstrumpor, fler poliser och ett rättsväsende som låser in buset så vi andra kan få vara trygga. Ska det vara så att det bara är de kriminella som har rättigheter?


Relaterat
Aftonbladet: Här cyklade Emla
Sverige pedofilernas paradis
Kasta bort nyckeln!

2 kommentarer:

卍卍GREFVEN™ aka The Spirit™℗®© aka Baron Wolfram von Himmelstrutz™®© aka The Great Blondino™®© aka Bräckemannen ™®©卐卐 sa...

Vad sägs om kriminalvård istället för inlåsning! Utbildning så dom kan ta ett arbete när dom kommer ut och terapi/behandling så dom kommer tillrätta med sina problematiska beteenden så sjunker återfallen till kriminalitet betydligt.
Att göra samhället ännu hårdare med hårdare straff och övervakning hjälper inte ett dugg.
Man kommer inte tillrätta med problem genom att förstärka orsaken till problemen. Du kan ta ner din stelopererade högerarm nu, trettiotalet är över

Winther sa...

Det finns inte någon terapi i världen som hjälper mot härdade pedofiler.

De ska låsas in. Om de hade låst in mördaren i tid så hade Engla levat.

Sen kan du roa dig hur du vill med att terapia honom. Bara han är inlåst.

Men idag finns det ingen terapi som fungerar för pedofila mördare. I alla fall om man ska använda vetenskap och beprövad erfarenhet.

Inlåsning skyddar däremot fler barn från att bli våldtagna och mördade. Det finns det vetenskapliga bevis och korrekt statistik på.