onsdag 30 april 2008

Bomba tobaksbolagen! Krig nu!

Självklart är det kvinnor som drabbas. De får sämre vård och får skylla sig själva att de börjat röka, när de får lungcancer. I själva verket har de och alla andra nikotinister blivit lurade in i ett beroende. Det är lika svårt att sluta med nikotin som att sluta med heroin. De är offer.
Nikotinfällan

Om det vore terrorister som mördade lika många västerlänningar som tobaksbolagen gör så skulle hela världen förklara krig mot dessa terrorister och bomba dem fullständigt sönder och samman. Flottor från alla nationer skulle sändas mot dem. Enorma arméer skulle mobiliseras och åtskilliga miljarder skulle satsas från statskassorna för att utplåna lede fi. Alla värdens flygvapen skulle kraftsamla och förinta fienden fullständigt i grund och botten.

Varför gör världens ledare inget åt dessa mördare och lögnare???

Relaterat:
Aftonbladet;
Hur farlig är den passiva rökningen?

Skyll dig själv!

"Livet ger inga garantier"6 kommentarer:

Anonym sa...

samma skit med all världens alkohol isf. liksom mcdonalds och all annan skitmat skördar offer också..

du tar väll ändå själv ansvar vad du vill inta och inte inta?

Winther sa...

Visst ska man själv ta ansvar. Men allt ansvar är ju inte ditt eget.

Bibeln säger att du själv ansvarar för dina synder men också att "Ve världen för förförelsers skull! Förförelser måste ju komma; men ve den människa, genom vilken förförelsen kommer!"

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Det är lika svårt att sluta med nikotin som att sluta med heroin.De är offer.

Dvs inte svårt alls med andra ord, har iaf fem personer i min bekantskapskrets som slutat tvärt efter mångårigt brukade av nikotinprodukter.

Anonym sa...

Säg det till det barn vars mamma dött i cancer.

Anonym sa...

Det är väl OK att folk (dumskallar) röker bara de inte gör det i min närhet. Och du, rökaren, käka upp fimpen också, den är bra äcklig.