fredag 23 november 2007

Pedofilernas paradis


Vi är alldeles för släpphänta med pedofiler i detta land. Varför är det ingen som vågar säga sanningen? Lås in dem tills vi hittar en bot. Släpp inte ut dem!

Alternativet är att vi får låsa in våra barn istället. Det är bara att välja. Å andra sidan så tycker jag att barn inte ska vara ute och springa på nätterna.

Ska man låsa in dem så ska man i alla fall inte göra som de gör i Brasilien där flickebarn fått sitta i samma cell som vuxna män i fängelset. Vidrig idioti.


Relaterat:
Professor: Pedofiler döms för lindrigt
http://www.aftonbladet.se/stockholm/article1305187.ab
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1313737.ab
http://www.aftonbladet.se/goteborg/article1105291.ab
http://www.aftonbladet.se/goteborg/article1285611.ab
http://sydsvenskan.se/malmo/article281800.ece
http://hd.se/inrikes/2007/11/23/13-aarig-flicka-vaaldtagen-i/
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_622363.svd
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_621993.svd

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=148&a=718154

6 kommentarer:

Anonym sa...

Du undrar varför vi är "snälla" mot pedofiler, det är en ganska enkel fråga att besvara. I Sverige har vi en lobby som kallas homolobbyn eller RFSL som är dess rätta namn. Dessa säger sig kämpa för de homo, bi -tran sexuellas rättigheter i samhället. Men dom har ännu en grupp dom glorifirerar och det är pedofiler då det är ingen hemlighet att RFSL är pro pedofilism då det är "kärlek" mellan två individer. Sen när man pratar om dessa "rättiheter" dom kämpar för så är det ofta att ta hetrosexuellas rättiheter och stå över dessa. För det homolobbyn vill och säger rättar sig politikerna efter, man vill ju inte vara homofob.

Anonym sa...

Tre saker. Ett: pedofili är en sexuell läggning/störning, inte själva brottet (som är våldtäkt). Två: liksom vid annan våldtäkt har ofta sexualitet ingenting med brottet att göra även när det gäller våldtäkt mot barn (alla är inte pedofiler). Tre: hur hemskt ett brott än är så måste lagen gälla lika för alla. Barn behöver inte spärras in i skyddssyfte, därför att sannolikheten att drabbas är minimal och om det väl sker så är det oftast inom den bredare familjen och inte ute i samhället.

@mediadrev: homolobbyn... pirrar det konspiratoriskt i magen när du får skriva det? Att samhället skulle vara snällt mot pedofiler har jag svårt att se, det finns väl ingen grupp människor som det är så legitimt att hata som dom.

Anonym sa...

Det sjuka är att i Sverige får man en lägre staff för att man våldtar ett barn.

Hade det varit vuxna det vill säga över 18år så är det en helt annan straffskala som gäller.

Det är det är så jävla sjukt!

Ålder ska inte ha något med saken att göra, en våldtäkt är alltid en våldtäkt oavsätt om det är på en 12åring en på en 22åring!

Fy skäms Sverige!

Och ni ska döma andra länder, som USA som har riktiga straff.

Anonym sa...

Nackdelen med så meningslösa straff som i man har i Sverige är att man måste ta lagen i egna händer. För grova pedofiler finns väl egentligen bara ett straff med avskräckande effekt och det är kastrering. Fördelarna är många då pedofilernas sexuella begär skulle dämpas. Det är ju när man tänker till en självklar straffmetod.

Anonym sa...

Mycket bra förslag.

Tor Billgren sa...

"Mediadrev" försöker provocera, men lyckas bara förnedra sig själv.