söndag 9 mars 2008

Muslimska terrorister kommer inte till Himlen

Muslimska terrorister visade återigen hur respektlöst de ser på andra människor. Hur lurad får man bli? Du kommer inte att få 72 oskulder när du kommer till himlen om du dör i ett självmordsattentat. Gud har igen sådan köttslig himmel. Ja du kommer inte ens att komma till himlen.

Det du sår ut kommer du också att få skörda. Om du sår mord, elände, trasiga familjer och terror så är det det du kommer att få skörda efter att du är död. Och du kommer att få det mångfalt igen.

---------------
Investera rätt
och få
mångfalt igen.

---------------


Så så då kärlek, ge allmosor till de fattiga, hjälp människor och gör allt gott verk istället. Då kommer du att få skörda det mångfalt igen. Det är lagen om sådd och skörd.

I Sverige uppmuntrar vi muslimer att bygga moskéer och att utöva sin religion. Men med terrorattentat kommer riskerar hatet mot dem att växa. Att begå terrrorattentat är att binda ris för egen rygg. Många anser inte att vi ska bygga fler moskéer i Sverige när de läser om muslimska terrorister. Terrorismen motverkar alltså sitt syfte. Den gör livet betydligt svårare för alla muslimer.

Relaterat:
Terrorattack stoppad
Sverige bygger moskéer

7 kommentarer:

Anonym sa...

Man bör inte tro på allt som skrivs och meddelas av kinesiska officiella personligheter och media. Här handlar det ju om minoritetsgrupper i Kina som påstås ha planerat och övat inför attentat mot OS.

Winther sa...

Om jag gått på en nit så får jag be om ursäkt till alla muslimer.

Hur som helst är kommunister långt mycket värre än vad muslimska terrorister är.

Kommunister har ju mördat åtminstone 110 miljoner människor. Och ljuger gör de ju mer än de talar sanning. Det får ju muslimska terrorister att framstå som rena pojkscouterna.

Anonym sa...

Jag tycker du ska be om ursäkt även om det inte var en nit. Självklart finns det terrorister bland muslimer men det är otroligt liten procent. Om alla muslimer ens skulle hata västvärlden skulle världen sett rätt annorlunda ut idag. I tex irak visar dom ett inslag väldigt ofta på tv där en självmordsbombare spränger sig och orsakar stor förödelse. Efteråt kommer en text som citerer koranska skrifter om att den som dödar hamnar i helvetet.

Så officellt finns det inget stöd hos muslimer för terrorister. Vi ser dom som parasiter.

Winther sa...

Vad ska jag be om ursäkt för? Det kommer jag att göra om det inte var några terrorister.

Annars ser jag inte någon anledning. Jag kan mycket väl be om ursäkt för att det verkar som jag drar alla muslimer över en kam. Det det ber jag om ursäkt för.

Men jag ber inga terrorister om ursäkt, det är de som ska be om ursäkt, ja om nåd.

Anonym sa...

"Man bör inte tro på allt som skrivs och meddelas av kinesiska officiella personligheter och media."
Du verkar tro mer på terrorister än en myndighet.
Det märks att vi inte har haft något krig i 200 år.

Anonym sa...

"Kommunister har ju mördat åtminstone 110 miljoner människor." är inte särskilt sakligt sagt.
På felaktig grund står sig inte kritik, även alla vet wem komunisterna är.

Winther sa...

Att kommunisterna har mördat minst 110 miljoner människor är rena fakta. Läs på din historia är du snäll.