onsdag 5 mars 2008

Vill till solen


När det varit gråväder några månader i sträck så prisar jag Gud för solen. Ibland önskar jag att jag bodde på en ö i ett tropiskt klimat med massor av sol. En vän föreslog att jag skulle döpa ön till Island of Winther, men jag skulle nog döpa den till Summer Island eller Island without Winter. ;)

Jag skulle behöva tak över huvudet och mat till min familj. En bredbandsuppkoppling så att jag kunde blogga hela dagarna och ta mig ett dopp i havet mellan artiklarna.

Kolla in denna länk:
http://www.privateislandsonline.com/

Klimatet på ön är perfekt. Det är mellan 20-30 grader varmt året runt dagtid. På nätterna är temperaturen mellan 17-21 grader. Vattnet i havet är ca 23 grader varmt på vintern och 28 grader på sommaren.

Hmm, där skulle jag bo med några vänner. Vi kunde bilda ett eget land och leva på intäkterna av liberala skattelagar som vi själva stiftar. I dag har jag tröttnat på att vara en slav under staten och som just blåst mig via en retroaktiv skatt på en husförsäljning jag gjorde för ett par år sedan. Tänk att regeringen kan komma nu och kräva skatt i efterhand det vill säga retroaktivt?

Nä jag vill till min ö nu! Är det någon därute som har 10 miljoner att låna mig? Vill du med? Kom så drar vi! Glöm inte att packa solglasögonen!


Relaterat:
Protestera mot retroaktiva skatter
Nytt land mellan Sverige och Finland

Inga kommentarer: