söndag 9 mars 2008

Bojkotta Corren

Corren väljer att häda Jesus och det står dem fria att göra. De hädar mot sådant de inte förstår. Jag tycker det är fel att häda och därför bojkottar jag Corren.


---------------
Mördande
bra avkastning.
Indexfonder.

---------------
Mordhot hör dock inte hemma i kristenheten. Våld ska bara användas i självförsvar inte mot en chefredaktör. Jag har svårt att tro att det är kristna som hotat Correns chefredaktör till livet. Jag gissar att det är människor som i själva verket försöker misskreditera kristna som gjort detta.

Argumentation och bojkott är de vapen jag väljer att använda. Jag tycker även att det är fel att publicera bilder på Muhammed. Varför gör man det? Det är för att kränka muslimer och det är helt fel. Varför ska de kränkas? Alla muslimer jag känner är ärliga och goda människor men visst jag är inte för Islam. Jag är kristen och anser att Islam är helt fel. Men varför ska vi kränka dem helt i onödan?

Rösta med fötterna! säg upp din prenumeration på Corren nu.

Inga kommentarer: