söndag 30 mars 2008

Pablo Escobar - en ljusets ängel

The Death of Pablo Escobar
Pablo Escobar, en hjälte, välgörare och beskyddare av de fattiga och svaga. Få människor har varit så lika Jesus Kristus. Människor hängde hans bild bredvid bilden av Kristus. Han byggde en hel stadsdel åt de fattiga; 400 hem. Han byggde en kyrka till sin mors ära. Han bekostade ljusanläggningar till 800 fotbollsplaner och kallades för Robin Hood. Han älskade naturen och planterade en miljon träd. Tidningen Forbes listade honom som Jordens sjunde rikaste man. Han skänkte bort rikedomar och juveler åt åtskilliga 15-16-åriga flickor som besökte honom. Till slut blev han politiker - en folkets man.

Men han var besatt av Satan själv.

Sanningen om Pablo Escobar är att han var en massmördare, besatt av Satan och dyrkade enbart mammon och kokain. Han var ingen hjälte. Han lät mörda omkring 10000 personer, många av dem poliser. Bland annat sprängde han ett passagerarplan med 109 oskyldiga personer ombord för att komma åt en domare. Denne var dock inte ombord.

---------------
Investera
rätt!
Indexfond nu.

---------------


El Chino, Pablos vän, berättar: "Han började med att stjäla gravstenar. Sedan blev han biltjuv, mördare, smugglare, och till slut även politiker - det värsta av allt!"

"Ty de männen är falska apostlar, oredliga arbetare, som förskapa sig till Kristi apostlar. Och detta är inte att undra på. Satan själv förskapar sig ju till en ljusets ängel. Det är då inte något märkligt, om jämväl hans tjänare så förskapa sig, att de likna rättfärdighetens tjänare. Men deras ände skall svara emot deras gärningar."(2 Kor11:13)


"Alla som tar till svärd skall förgöras genom svärd", sade Jesus och detta gällde även Pablo Escobar. Han blev ihjälskjuten av polisen när de försökte gripa honom 1993.Relaterat:
En sann hjälte faller inte ihop
Kokainkungens vardag

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag antar du anser att Hitler också var en ljus ängel. För fan hur många tror du dog och hur många familjer förstördes av allt hans knark??? Du måste ha tagit enorma mängder själv med tanke på hur du skriver.

Winther sa...

Jag tror du bara läst första stycket av min artikel.

Anonym sa...

besatt av satan.. yeah right