måndag 5 november 2007

Mac suger fett

Jag har verkligen försökt att använda mig av Mac men den är användarOvänlig och inga program finnes. Dessutom överdriver och ljuger Macägarna om dess prestanda. Kan de inte bara erkänna att de blivit blåsta istället för att hålla fast vid en obsolet och oanvändbar produkt? Prestige?

källa: idg, idg, DN, Sydsvenskan

Kommentera gärna här!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Mac ska vara bra till fotografer,grafiker och musik.
Men de flesta program finns även till Widows. Nu är mac och Pc så lika så att man kan köra båda operativsystemen på bägge. Det är en smaksak vad man vill ha för dator.

Anonym sa...

Det finns ingen bättre dator för bildbehandling.

Anonym sa...

Tror inte du har den blekaste aning om vad du sbacka om.

Inga program? Behöver du något så är det bara till att virtuallisera.

Jag var oxå skeptikter innan jag bytte och nu har jag ingen aning om hur jag lyckade klara mig utan en mac så länge som jag gjorde.

Anonym sa...

Du är bara ute för att provocera. Nya Leopard är ett bättre OS än något annat på någon annan dator!
Gräv ner dig med din pc!

Anonym sa...

Du är sådär bra på att provocera. Lycka till nästa gång :)

Anonym sa...

Visst är mac:en dålig, men pc:n är ännu sämre...

/ Walle - användare av båda

Anonym sa...

Håller med! PCWorld i USA ljuger när de säger att MacBook Pro är den snabbaste bärbara datorn de har provat med Windows Vista! Vad vet dom om att köra en PC. De har säkert Mac allihop och är köpta av Apple!

Det är du och jag mot världen! En riktig PC ska man ha. Skruva ihop den själv måste man också om man ska vara säker på att den funkar. Bara loosers har locket kvar på sin dator, då kommer man ju inte åt att dra om några kablar och pilla på något kort!

Sen är det ju självklart att man måste köpa en ny dator för att kunna köra Vista. Det är ju som om man skulle kunna tapetsera om och köpa nya möbler till sin lägenhet när man vill att ska se bättre ut och funka istället för att köpa en ny lägenhet och flytta!

Vadå virus? Det är bara för att Windows är så bra som det skrivs en massa virus till det. Mac/Unix/Linux är inte bra nog att för att kunna få virus.

Anonym sa...

haha! om du inte var helt verbalt handikappad kanske någon hade tagit dig på allvar! seriöst, sluta särskriv och titta gärna i en ordbok om du är osäker huruvida engelska ord kan direktöversättas till svenska. puss

Anonym sa...

Har en egen aluminium 24" iMac sedan augusti förra året. Har använta mac långt tidigare också. Förstår inte vad den här bloggaren pratar om. Utefter mina erfarenheter är mac en mycket flexibel och högpresterande platform. Både som "casual" och "pro" användare. Jag är själv musiker och min bror filmare och vi använder båda mac. Det är enligt våra erfarenheter en mycket stabil plattform som växer för var dag som går. Jämfört med Windows XP och Vista presterar hårdvaran mycket bättre. Något som är lite roligt är att Vista har visat sig fungera bäst på Macbook Pro, hehe. Ja, så att ni vet så kan man alltså köra både Mac OS X, Vista, XP och Linux på en Mac dator nuförtiden. Som sagt, en flexibel plattform. Jag har själv windows installerat för att kunna spela de senaste spelen. Oblivion fungerar väldigt mycket bättre än vad de gör på min PC, XP överhuvudtaget presterar bättre på min Mac. Lite ironiskt tycker jag. Jag kör dessutom Oblivion i en upplösning på 1920x1200 på höga grafikinställningar, jämfört med 1280x1024 på min helt okej PC. Till dig anonym: har du märkt vad tidningen heter? PC WORLD! Det är en PC-tidning, så om någon tidning borde vara macskeptisk så är det den. Så de testerna är faktiskt väldigt korrekta och bekräftade från fler håll än PC WORLD. En sak också: Det är ganska skönt att slippa de cirka 120 000 virus som finns på PC hehe.

Winther sa...

"Mac e så kass att det inte behövs några virus. De funkar i alla fall inte."

Jag vet inte om det ovan är speciellt seriöst men det ligger något i det hela.

Anonym sa...

Pontus du är fruktansvärt humorbefriad om du inte förstod ironin i PcWorld inlägget av anonym... hela inlägget var ironiskt. Tack hej.