tisdag 4 december 2007

Jesus ja Jesus i fokus!

Visste du att det finns Slutna brödraskap, MC-gäng som har Jesus som frälsare och Herre i sina liv? De är som en slags modern munkorder på MC.

Atonbladet skriver om ett av dessa gäng i artikeln, "MC-gäng följer Jesus" som handlar om Christian Crusaders Ministry ett amerikanskt MC-gäng vilka har gått ifrån att hantera droger och vapen till biblar.

Ett annat gäng som besökt Sverige ett antal gånger är Tribe of Judah. Dessa killar är verkligen inga dunungar kolla in dessa bilder så förstår du vad jag menar.

Jag träffade på en av dessa killar på hotellet Radisson SAS i Uppsala och blev på min vakt när en jättelik skinnknutte uppenbarade sig med sin väst, men så mötte jag denna bjässes blick och jag har aldrig sett en så kärlekfull blick någon gång. Han hade Jesus ja Jesus i fokus.

Relaterat:
Ask vill stoppa mc-gäng med danska metoder

2 kommentarer:

Tor Billgren sa...

Här skriver jag om andra kristna bikers:

http://antigayretorik.blogspot.com/2007/10/granskning-av-biker-churchs.html

Tor Billgren sa...

Länken istället.