tisdag 11 december 2007

Aktionsgruppen mot sodomi hackade evangelisten

Evangelistens internettidning på adressen evangelisten.eu hackades av Aktionsgruppen mot sodomi den 5:e november. Anledningen som tydligt är motiverat i det efterlämnade meddelandet är att de inte kan acceptera att "en som kallar sig kristen evangelist går i djävulens band"
Klicka på bilden för en
förstoring av hackarnas meddelande


Aktionsgruppen mot sodomi länkar till Gudsmannen Nils Alvar "Vajda" Eksténs hemsida. Ekstén har tidigare haft diverse kontroverser med Evangelisten. Det aktionsgruppen motsätter sig är att evangelisten är transsexuell och vill byta kön från man till kvinna.

4 kommentarer:

Tor Billgren sa...

Vad vad vad är detta? Ekstén känner jag till, det var längesen jag hörde något från honom. Men vad är Evangelisten för sajt? "Aktionsgruppen mot sodomi", det kan bara vara parodi. Eller? Är det på rikitgt? Vet du något? Jag är mycket nyfiken.

Maria Hansson Nielsen sa...

Tyvärr såg jag först detta nu. Därför ett sent tillrättalägande.

Ekstén blev INTE friad av Tingsrätten, utan Ekstén och jag gjorde en överenskommelse, där jag fick ett mindre skadestånd, som täckte en del av mina kostnader.

På grund av det begärde jag Tingsrätten ställa in planerad rättegång, och inhibera åtalet.

Låt mig konstatera att Ekstén och jag haft sporadisk e-mailkontakt med varandra. Det är så att vi fortfarandehar olika syn på vissa bibletolkningar, men numera kan vi föra dialogen internt och på ett seriöst plan.

Efter alla år av hårda ord, så är allt gammalt lagt åt sidan. En ömsesidig respekt för varandra, trots olika tolkningar, är vad som gäller idag...

Winther sa...

Ok, tack Maria Hansson Nielsen för tillrättaläggandet.

Winther sa...

"Hej Tor det var länge sedan! :)

Jo, om du kollar in http://evangelisten.se/
så förstår du läget.
Ekstén har tidigare blivit stämd av Allan Maria Hansson Nielsen(Evangelisten) för förtal
(...)

En sida som ger ännu mera kött på benen är http://transsexuel.se/"