måndag 4 februari 2008

Musar som piggar upp heter det väl?

Aftonbladet skriver om möss men på bilderna är det musar. Heter det inte musar? Möss det är väl djuren? Nåja, någon språkpolis man väl kommentera angående det. :)

Min mus är en Logitech bluetoth. Alla andra musar jag provat klarar inte avståndet till min dator. Eftersom jag sitter flera meter ifrån burken och skärmen när jag surfar. Bluetoth klarar 10 meter och jag har till och med testat att koppla min TV på övervåningen till datorn på undervåningen och kört tangentbord och mus trådlöst. Det funkade utmärkt, förutom att bilden på en TV inte är något vidare då den har så dålig upplösning.

---------------
Indexfonder
har strålande
avkastning!

---------------

De som är rädda för strålning från skärmen borde göra som jag. Skaffa en 42" LCD och sitt några meter bort eller skaffa en projektor så kan du sitta en bra bit från strålningskällan. Själv är jag inte rädd för strålningen, tvärtom. Jag tror den är nyttig. Jag blir alltid lite rastlös när jag varit borta från skärmen några timmar. :)

4 kommentarer:

Johan sa...

Du är rolig du David - och farlig. See you in hell!

Winther sa...

Jag är farlig endast för dina demoner inte för dig.

Johan sa...

Nej för mig är du inte farlig, men för mänskligheten, eftersom du är en "demon" själv.

Winther sa...

Nu tycker jag vi är lite off-topic.