torsdag 24 januari 2008

Sossetidningen Aftonbladet

Sossetidningen Aftonbladet skriver en onyanserad artikel i socialistisk propagandastil. Artikeln smutskastar president Bush. Vad de inte uppger är att källan till artikeln är politiska fiender till Bush.

Detta sätt att rapportera är en socialistisk tradition som förfinades av de socialister som omgav sig med förstavelsen National. Aftonbladet får det att framstå som om källan vore oberoende och objektiv när den i själva verket är allt annat. Fy för Aftonbladet! Visa sanningen istället! Bush är den bästa president USA har haft och den ende som verkligen vågat ta itu med massmördare som Saddam och på så sätt skyddar oss alla.

källa:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1689486.ab

10 kommentarer:

Anonym sa...

HAAHA vad korkad du är! :D

Anonym sa...

Bush har indirekt dödat tiofalt mer irakier än Saddam någonsin gjorde. Och med tanke på att han startat krig mot två länder under en period på 6 år så är han just nu världens farligaste ledare. Mycket värre än någon diktator. Du är bara blind för det, för att du tvunget ska attackera socialismen, och då tar sida för den totala motsatsen. Börja tänka istället.

Winther sa...

Bush är en hjälte! Han har räddat världen från en massmördare lika ondskefull som Hitler. Tänk om någon i USA haft den insikten på 30-talet!

Bush borde ha medalj.

Anonym sa...

OJOJ! Här har vi en kille som behöver vakna upp! Bush är förmodligen USA:s värsta president någonsin! Kolla på Loose Change 2 och 3. Den som inte fattar att hela 9.11 historien är bluff efter det...

Winther sa...

Jag fattar inte hur Svensson har kunnat bli så hjärntvättade av sossemaffian. Men det ska erkännas att den propagandamaskin som de byggde upp på 30- och 40-talet är effektiv.

Men varför kan inte Svensson tänka kritiskt? Kolla vilket elände vänstern har ställt till med. Miljoner och åter miljoner döda av allt från nationalsocialistisk vänster till kommunistvänster.

Anonym sa...

David Winther: Om någon här är hjärntvättad så är det du. Varför får man inte kritisera USA när de gör fel? Du ska nog lära dig att tänka kritiskt om USA.

Även en utredning inom Vita huset har visat att Bushadministrationen ljög minst 250 gånger om Irakkriget.

Dessutom var kriget illegalt enligt FN-stadgan. Läs PNACs agenda. Har du inte gjort det så ska du vara helt tyst om Bushadministrationen.

Winther sa...

Vad USA har gjort är att rädda vår civilisation gång på gång. Se bara på 1900-talet om inte USA hade ingripit så kunde du suttit i en nazistisk eller kommunistisk mördardiktatur idag. Om du ens levat.

Någon enstaka mindre felsägning kan jag lätt förlåta Bush och USA. De har räddat livet på massor av människor.

Winther sa...

FN är ett Babels torn, en koloss på lerfötter, en fullständigt tandlös tiger. Det borde läggas ned. Värdelöst.

Anonym sa...

Men den borliga tidningen Expressen hade samma nyhet!!http://www.expressen.se/1.1017369

Varför kritiserar du inte dom ...
TT som ägs av dom största medierna i sverige släppte oxå ut nyheten.

Om USA är så himla bra varför bor du inte där då?

mvh O.

Winther sa...

Expressen det är en sossetidning det med. Den är bara lite mindre.

Ja, jag borde nog flytta till USA men frugan vill inte.