fredag 26 oktober 2007

Jesus helar och upprättar

Vilken härlig livsbejakande inställning Linda här visar. Jag kan tänka mig att många familjer skulle gå under eller splittras av betydligt mindre påfrestningar. Linda berättar om många svårigheter för henne och hennes barn Magdalena och Hanna Graaf.

Linda visar förmågan att kunna förlåta och därigenom tror jag att hon lyckats inte bara med relationen till sina familj idag trots en något brokig bakgrund, utan även att kärriärsmässigt kunna driva en av Sveriges största församlingar.

Något jag saknar i Aftonbladets artikel är att Församlingen Arken med Linda och Gunnar Bergling i spetsen även driver en bibelskola. Denna har en inrikting som framgår av bibelskolans namn; "Jesus helar och upprättar" och det temat tycker jag mig kunna läsa ut av Aftonbladets artikel att Jesus har helat och upprättat Linda Bergling med familj.

källa:
Aftonbladet

1 kommentar:

Lars sa...

Håller med David! Lindas raka och ärliga sätt beskriver så mycket mer om hur man som kristen borde bemöta varanndra. Hon har på ett radikalt sett fått möta Jesus och det märks när man hör henne presentera honom. Jag tror med hennes dokumenter " Linda, Jesus och systrarna Graaf" och även den är artikeln i Aftonbladet visar allmänheten på ett tydligt och kärleksfullt sätt den Jesus som vi läser om i Bibeln./ Network