tisdag 24 juni 2008

Entomolog? Kolla detta monster!

Jag satt i godan ro på vår uteplats och käkade havrekakor och mjölk när jag blev överfallen. Jag kände ett kraftigt styng i mitt högra ben när monstret högg in med sina stora käkar.

Aj, aj, ylade jag, hoppade upp och klappade till han allt vad jag hade. Död ramlade han ned på marken, trodde jag. Men icke var han död. Han fejkade bara. Jag lyckades hitta ett kristallglas som jag infångade honom i och fotade kräket.

Jag skulle vilja identifiera vederbörande, tyvärr känner jag ingen entomolog. Jag har blivit stungen av getingar, bränd av humlor, och överfallen av rödmyror. Bromsar, myggor och andra onda varelser. (Ja de är onda - kom inte här med någon idiotisk humanistisk bevara-naturen-skönmålning av kräken. Fästingar ska bara utrotas är min stenhårda hållning.)

Jag tog kort på förövaren, men vet inte vad det är för en fähund. Vet du?
jaws


Käkarna som försökte bita av mitt kära ben.

Jaws helbild
Tölpen i helbild

3 kommentarer:

Winther sa...

Jag tror det är en socialdemokrat? Kan det vara det? ;)

Anonym sa...

Oh fy f*n vilken äcklig! Ser ju ut som en kristdemokrat!

Winther sa...

haha,

Nä det tror jag inte. Kristdemorkrater är inte så snygga! ;)