fredag 16 maj 2008

Bush har både hjärta och hjärna

President Bush har hjärna nog att se till att inte ge terrorister fritt spelrum. Hans krig mot terrorn kommer i framtiden att prisas och rosas. Det är den enskilda handling under hans presidenttid som räddat mest människoliv. Kritikerna må rasa och säga att krig inte räddar liv men de har fel. Det är bättre med ett litet krig en en världsbrand.

Bush har även ett hjärta. Under en begravning av en soldat för några veckor sedan rullade tårarna på hans kinder. Han vet mer än de flesta människor vad uppoffringar betyder. Den soldaten offrade sitt liv för att du skulle slippa terror.

God bless America!

relaterat:
AF Snurrig Penn får inte till det.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det för "litet krig" du syftar på? Måste vara något jag missat...

Winther sa...

ok anonym, men det gör inget. Bush är en hjälte och han sköter det åt dig så det är inget du behöver tänka på.

Det enda du behöver göra är att tacka Gud för att USA räddat hela Europa från kaos. Gud välsigne alla amerikanska soldater som offrat sitt liv för oss.

Anonym sa...

Bush är nog inte korkad. Obildad möjligtvis men inte korkad. Det främsta problemet med kriget emot terrorismen är den dubbla standard som har införts. De rättigheter och värden som Bush säger sig försvara åsidosätt i jakten på terroristerna. Domen över detta förfarande kommer att bli hårt. Som exempel på hur Bush har en dubbel måttstock är att han försvarar sk Waterboarding där man skendränker fångar för att pressa dom på information. Skulle man göra detta på en amerikansk medborgare i ett amerikanskt fängelse? givetvis inte, men här släpper man på de principerna. Problemet är alltså att i kampen emot terroristerna så degraderar sig Bush från den moraliska överhöghet som USA faktiskt innehar i sin konstitution jämfört med islamofachister som Bin laden. Själv är jag en stor USA-vän när USA lever efter sin författning och den ambition som The founding fathers hade, vi är långt ifrån det nu.

Rudolfo

Anonym sa...

Hade det inte varit för Bush och andra skitstövlar skulle ingen behöva skydda oss mot terrorister. Det skulle nämligen inte finnas några. Västvärlden med USA i spetsen våldtar andra länder och kulturer vilken i sin tur leder till ett fanatiskthat, vilket är förståligt men inte ursäktande.
Är absolut ingen älskare av Islam men den är knappast värre än någon av de andra religionerna. Bästa vore om Religion förbjöds så människor fick en chans att växa upp utan att bli hjärntvättade av Påven, Bin Laden eller någon annan galning

Anonym sa...

Bush är inte korkad, han är en krigsförbrytare av fösta rangen och bör åtalas så fort han lämnar sin presidentpost. Likaså borde alla som skänker en skärv till det stackars fattiga folket i Israel för inköp av helikoptrar, raketer och stridsvgnar åtalas för att understödja en stat som är helt grundad på terror och med två tidigare premiärministrar som legat bakom terroristhandlingar, varav den ena låg bakom mordet på Folke Bernadotte.

Anonym sa...

Finns nog en hel del svenskar som ocksa skulle atalas. T. ex dom som salde krigsmaterial till Hitler. Och dom som stodjer diktatorn Fidel Castro och Kim i Nord Korea.
Alla tre ar skyldiga till tusentals manniskors dod.

Anonym sa...

Är du verkligen så blind och lurad av den amerikanska propagandan? Visst USA har gjort en del bra saker för världens, deras ingrepp under andra världskriget kan ingen ta ifrån dom. Vad dom däremot har gjort efteråt, under 60 år, har jag svårt att gå med på. Invasioner av länder till höger och vänster. Det är vad som skapat de terrorister de anser sig behöva bekämpa idag. Terrorism uppstår inte om ett folk inte är förtryckt, då finns inte behovet av att söka efter frihet med ibland desperata åtgärder. Är ett folk inte förtryckt så känner de inte att de måste förändra den situation de befinner sig i. Det faktum att USA trakasserar, invaderar och allmänt tror sig vara världspolis mot allt och alla resulterar inte i mer än att de skapar mer och mer av sina fiender. USA har bara sig själva att beskylla.

Anonym sa...

Man kan undra vilka som är lurade av propagandan. Påståendet att terrorismen bottnar i ett förtryck från den s k amerikanska imperalismen, det är ju propaganda om någonting. Och USa har inte spelat världspolis. Visst är att de gripit in flera gånger, men ofta på initiav från EU som t ex i samband med Jugoslaviska krisen. I Kuwait-krisen 92 var det i samband med att Irak anfall Kuwait och planerade gå in i Saudiarabien. Bin Laden attackerade de amerikanska ambassaderna i Kenya och Tanzania under 90-talet och många oskyldiga amerikanska och afrikanska liv gick åt, Bin Laden attackerade World Trade Center och tusentals oskyldiga liv gick åt. Man blir trött på alla dessa okunniga som svalt vänsterideologernas propaganda med hull och hår. De verkar tro att deras propaganda blir sant bara för att man upprepar dem ofta och öser superlativ på superlativ...
Likadant förhåller det med påstående som att George Bush skulle vara krigsförbrytare, utan hjärna och hjärta. Eller att Israel skulle vara en mördarstat. Man blir förvånad över att bildningsnivån är så låg i det här landet att folk fortfarande sväljer vad ogrundad vänsterlögner som helst...

Anonym sa...

Självklart har USA genom åren gjort viktiga och bra ingripanden i sin roll som världspolis. Problemet är bara att när ett så pass mäktigt land tar på sig en sådan roll så finns inte plats för snesteg. En polis måste ju se till att människor blir skyddade och inte gå efter projekt som kan ge egen vinning. Måhända att vänstervridna har en överdrivet negativ bild av Staterna men åandrasidan verkar ni borgarbrackor enbart kunna svälja de positiva inslagen. Usa har ställt till mycket skit i världen och även fast det positiva uppväger så är det knappast bra.

Anonym sa...

President Bush's Plan: Divide Jerusalem in 2008

I am writing you from Jerusalem. My heart broke as I sat in the meeting with many of the world leaders listening to President Bush tell the nation of Israel that he has come representing America with his Road Map to Peace Plan; his plan to divide Jerusalem before he leaves office at the end of 2008.
President Bush went from celebrating the baby's birthday to an Arab Summit (which he hosted) where he was attempting to cut up the baby.
The Jewish people are suffering horribly and they don't understand why Christians are silent. They are saying to me if Islamic terrorists are threatening America and you are not defeating them in Iraq why do you want to establish a new state for them in Israel.
The Arab's talk of peace is just a tactic to destroy us. We know that no one will save us if we are weak. The Bible is our Road Map. We are trusting in God. How long will America keeping hopping between two opinions?
Please sign the petition immediately. Let the President know that you do not support the Road Map.

Your Ambassador to Jerusalem

Your Jerusalem World News: www.myjwn.com
Your Save Jerusalem Site: www.savejerusalem.org