måndag 22 december 2008

Be för Christer och Desiré

Jag fick en rejäl chock idag när jag talade med min vän Christer Åberg på telefon. Hans älskade hustru Marie avled inatt helt oväntat. Lilla Desiré förlorade inte bara sin mamma utan även sin lillebror.

Be för Christer och Desiré

Christer har många gånger styrkt min tro via sin fantastiska blogg. Han gör det ännu en gång, läs själv vad han skriver idag:

Min fru Marie och vårt nyfödda barn Joel dog i natt
1 kommentar:

Anonym sa...

Jag är inte troende men brukar läsa han blogg då och då. Beundrar honom för hans starka övertygelse men den har också skrämt mig lite.
Jag läste nyss om hans hustru som avlidit i samband med sin graviditet och jag blev verkligen chockad. Mina tankar går till honom och alla andra som mist sina anhöriga. Vad meningen är med tragiska händelser som detta begriper jag inte. Och kanske ingen annan.