torsdag 30 oktober 2008

Telia bluffade mig idag

Jag har haft olika telefonbolag och kört deras LAN och eftersom jag idag har Telia så loggade jag i god tro in på deras Telia homerun.

Varning för Telia homerun!

Ingenstans stod det att det kostade pengar. Jag trodde i min enfald att Telia var ett seriöst bolag och då skulle man givetvis få reda på hur mycket det kostade. Ingenstans fanns uppgiften på inloggningssidan. Hos andra bolag är LAN gratis men icke hos Telia! Det fick jag reda på efteråt och när Telia tömt mitt kontantkort fick jag det bekräftat.

Telia felia har gjort det igen. Gjort mig besviken. Den fasta telefonen jag har idag funkar varannan dag och när jag felanmält detta så säger de att de ska ha betalt för att skicka ut en tekniker om det är min telefon det är fel på.

Tidigare hade jag Bredbandsbolaget för telefoni och jag var mycket nöjd med dem. Men när vi flyttade till en ny adress så kunde inte Bredbandsbolaget koppla in telefonen eftersom något dotterbolag till Telia som hade hand om nätet vägrade att samarbeta.

Efter två månader blev tvungna att byta till Telia. De kopplade in abonnemanget på mindre än 20 minuter. Tala om monopolföretag. Men nu funkar som sagt vår telefon bara varannan dag. Betala abonnemangsavgift får vi minsann göra ändå.

Jag borde inte blogga när jag är i affekt och det kanske jag får ångra, men ska jag bara tiga och bli rånad gång på gång av Telia felia?

Relaterat:
Eniro utnyttjas för bluffakturor

Inga kommentarer: