tisdag 4 mars 2008

Nordman avundsjuk

Mats Vester i Nordman kan inte dölja sin avundsjuka mot Carola. Han går till hårt angrepp på hennes klassiska bibliska åsikter och säger,

---------------
Gör din grannar
avundsjuka med
den bästa
investeringen.

---------------

"Carola har exempelvis sagt att homosexualitet skulle vara en sjukdom. Då ser jag rött. Sådana uttalanden bränner i mitt huvud. Jag tycker att det är fruktansvärt."

Håkan "Nordman" Hemlin liknar sin kamp mot Carola med Gud mot djävulen". Nordman har tidigare blivit kritiserad för sitt kvinnoförakt när de i sin scenshow använder sig av häxbål och bränner en kvinna symboliskt.


Relaterat:
Gud mot djävulen
Carolas åsikter fruktansvärda
Kvinnojourer kritiserar Nordman

6 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

att homosexualitet är en sjukdom är en inte en klassisk bibelåsikt. det finna ingenting i bibeln som säger att det är en sjukdom.
att man kan ha en sådan åsikt och kalla sig kristen får jag inte ihop när en av de viktigaste sakerna är alls lika värde.

tror inte att det är någon avundsjuka. det finns nog bra många mer i detta land som avskyr carola än de som tycker om henne.

over and out!

Anonym sa...

Han har rätt, Mats Wester, för vad har en vanlig människa att vara avundsjuk på Carola för? Porslinständer, silikonhylla, botoxad så att hon inte kan le utan att se tokig ut, barn med Pastor Runar, Livets Ordare, bryter konstant mot lagen, åsikter om homosexuella som inte skulle ha skämts för sig på trettiotalet, kan inte släppa ungen sin ur sikte av rädsla för kidnappningar...

Vadå avundsjuk?

Anonym sa...

Carola rules!

Homosexualitet är i alla fall en dysfunktion som det går att bli botad ifrån.

Anonym sa...

Carola gör ständigt FEL FEL FEL. Kan inte se varför någon skulle vara avundsjuk på henne?

Dysfunktion? Känns som att du borde läsa på lite i ordboken innan du uttalar dig.

Anonym sa...

Jesus kan bota vem som helst från vad som helst.