torsdag 21 februari 2008

Homosexualitet orsakar jordskalv

När homosexuella handlingar begås så sätter de naturlagarna ur spel och då drabbas landet av förbannelser. Landet Israel har under en längre tid drabbats av jordbävningar och dessa skalv är orsakade av homosexuella handlingar, det säger i alla fall Schlomo Benizri som är parlamentsledamot i Israel.

"Ett kostnadseffektivt sätt att avvärja jordbävningsskador vore att sluta lagstifta på ett sätt som uppmuntrar homosexuella handlingar i Israel, vilket ändå leder till jordbävningar" sa han i ett anförande.

Israels RFSL är smickrade av anklagelsen och menar att det är fint att ha övernaturliga krafter.

---------------
Skakig ekonomi?
indexfond nu.

---------------

Nu undrar jag i mitt stilla sinne hur ska det gå för San Fransisco egentligen? Det kan verka skrattretande men det gick ju inget bra för staden Sodom;

"Och städerna Sodom och Gomorra lade han i aska och dömde dem till att omstörtas; han gjorde dem så till ett varnande exempel för kommande tiders ogudaktiga människor."(2Pet2:6)
"...de förra bedrevo otukt och stod efter annat umgänge än det naturliga, blivit satta till ett varnande exempel, i det att de får lida straff i evig eld."(Jud.7)

Källa:
Homosex skakar Israel5 kommentarer:

Tor Billgren sa...

Tack för att du citerade Jud. han skriver lite tidigare:

Bland er har det nämligen nästlat sig in några människor som för länge sedan blev förutbestämda för domen.

Förutbestämda för domen? Är detta kristendom? Hur i hela fridens namn kan någon enskild människa vara förutbestämd för domen? Då är alltså berättelsen om nåden och frälsningen bara en saga eller? För är man förutbestämd till domen, kan det inte spela någon roll om man tar emot Jesus och ångrar sig.

Tor Billgren sa...

Och hur ser du förresten på det religiösa ljugandet? Sätter inte detta naturlagarna ur spel? Jag har tidigare exemplifierat med Åke Greens odisputabla lögner om homosexualitet. Varför lyfts inte detta upp som ett problem? Är lögnen OK bara för att den används av "rätt" person med "rätt" åsikter?

Winther sa...

Ja, Tor det strids lite i kristna kretsar om vad som är förutbestämt.

Jag säger att det är förutbestämt vad som ska hända men det är inte förutbestämt exakt vilka individer det gäller.

Psykbryt sa...

Haha kul inlägg David, jag tänkte aldrig på San Fransisco men det är ju faktiskt sant.

Ha det
Psyk.

Anonym sa...

... med den här logiken så är det ju mycket underligt att Sverige inte drabbas av fler naturkatastrofer.